Khamis, Oktober 07, 2010

Makin Menggarang

Dan akhirnya,
Fuji Superia 200
Process : C-41
Kamera : Holga 135BC

Lebih lagi kat : flickr
Gambar banyak tak jadi sebab masih sengal. Haha


Lagi menghampakan,
Kodak Ebx aku nyonya ni tak pergi scan pulak.
Dahlah yang ni banyak gambar best!

Lain kali lah agaknya aku buat.
Tadi saja je amik gambar negatif tu
pastu gi invert kat paint
sekali jadi kau
haha

Gambar slide dahlah cun, haishh.
Terpaksa aku invert sendiri.
Gambar asal negatif
Buat masa ni stop dulu ah.
Fokus exam yang makin menggarang. Tapi padahal baru beli filem lagi.
Gian gian.

7 ulasan:

fadh_q berkata...

sirius chomel weh gambar kau!!

wannh ardan berkata...

aku comel ke
gambar comel
haha

efek je tu.

fadh_q berkata...

er...jangan perasan lah. gambar kau je yg chomel. ;p

wannh ardan berkata...

sedikit sebanyak perasan jugak. haha

momochan berkata...

cantik!!!

Fndy berkata...

scan kat mana? aku rasa bukan die tak nak scan, tapi scanner die tak detect film tu kot. sebab slide film kan. aku selalu kene macam tu. try scan kat kedai lain pulak la

wannh ardan berkata...

ahah. dia tak detect pun. tulah, nak pergi kedai lain lak kan. haha dahlah slide best.
scan dekat area jalan ipoh, kl.