Rabu, Januari 27, 2010

Gelaklah pada aku

Inilah hasil yang dok aku tunggu-tunggu.
Takdalah hebat pun, aku tengok pun sekali pandang.
Kamuorang pun boleh pandang sebelah mata jugak.
Ini boleh jadi ; salah aku, salah filem, salah kamera atau salah kedai gambar?
"Kerana nila setitik, habis rosak susu sebelanga"
Argh, gelaklah pada aku.

3 ulasan:

emam berkata...

ni kat kamera tu musti ada setting iso

kalo tempat open (ada cahaya matahari), set kan aje yg rendah2,sbb filem pon dah 200 ek

ko nye gamba kira byk jadi la ni, dlu aku fes tyme pakai konica camni, hancuss

hukhukhuk...
pape pon...hasilkan lagi dan lagi dan lagi

yeah *semangat

wannh ardan berkata...

ngeh ngeh emam,
mana la tahu
ingat lens rosak ke
pakai bantai jee ni

nasib ada yang jadi sikit
dahla pergi develop dgn scan dah Rm20. haha.

lantak jelah.
ni pun nak fikir banyak kali nak try lagi ke tak. takut tak jadi lagi.

asyraf (arif) berkata...

nice~~