Selasa, Mac 23, 2010

apa sudah jadi! (stail karam singh walia)

Apa sudah jadi! Agak seriau apabila blog aku dijelajah oleh orang yang sedang setim. Ini tidak adil!
"cerita bergomol" telah digoogle oleh orang setim lalu dilinkkan ke blog aku. Apa sudah jadi?
Memang ini terjadi, dulu aku pernah tajukkan pos aku "bergomol bersama lomo" dengan "bergomolitos" dan ini secara tidak langsung aku telah terikat dengan link "bergomol".
Dan bergomol ayat secara saintifiknya ialah bermaksud berpelukan atau keadaan yang sewaktu dengannya.

Jadi aku rasa orang yang telah masuk ke blog aku itu sudah semetinya mengharapkan paparan yang hebat daripada blog aku. Mungkin bahan-bahan yang boleh membasahkan keringat jantannya. Ik ik ik. Tapi hampa, apa yang dia jumpa cuma cerita-cerita ngok-ngek aku dan gambar-gambar aku yang tahpapa.

*Maaflah brader/sister. Gua tak support "cerita bergomol" yang lu cari. Apa susah barader/sister pergi je redtube cari bahan. Mahu kaler apa? Bangsa apa? Macam-macam ada.

"sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga"
sekian daripada dayahyayayayareyareyare.

2 ulasan:

fadh_q © berkata...

muahahaha!!! bengong betol ouh!!

haha!!

eyh, tp canggeh gak eh, caner boleh terlink ke blog ko plak??

wannh ardan berkata...

haha. tulah.
dah banyak kali kena sebenarnya.

yelah dulu kat post aku ada pernah tulis ayat "bergomol". mungkin dia google pasal "gomol" pastu keluar blog aku. ik ik ik