Khamis, April 01, 2010

lady gagak dan g-stringnya

yo yo yo wassup wassup
aku rasa bosan bila aku asyik taip benda-benda yang serius kebelakangan ni.
macam emo pun ada.

kebanyakan entri aku semenjak dua menjak ni macam feeling je.
aku dah lama tak tulis blog sambil korek-korek hidung. hahaha
so sekarang ni kena lah joget-joget sikit.
aku pun agak tensen dua menjak ni.

gaya cik gayah bercerita

---------------------------------
pagi tadi aku ponteng lagi.
hujan lah. aku naik moto pergi sekolah. tak dapet den nak pogi.
padahal den maleh sebab den tak siap kojo. Ikikik

Okay, bila ponteng ni bosan.
Nak tidur bersalah, nak belajar bersalah
dengan rasa tak bersalah aku online lah.
Setakat tgk you tube
usha lady gagak. Ohmakaiii, stim betul video klipnya.
Yelah aku ni jakun. bukannya kenal pun artis matsaleh ni.
nak tengok lah rupa si lady gaga ni.
ternganga-nganga tengok si gaga ni.
terkankang-kangkang dengan gstringnya.
amboi amboi amboi

habis usha tu teringat pulak kat johny depp ni.
dia jelah artis luar negara yang aku minat. yang lain aku tak minat sebab aku tak tahu dan tak ambil tahu yang aku tahu geng-geng ramli sarip. ikikik.

tengok johny depp ni teringat aku kat pelakon malaysia ni.
macam johny depp lah.
amacam hensem tak? haha
gambar kemam ni je aku dapat.


3 ulasan:

fadh_q © berkata...

hensem johnny depp malaysia ko.
nak mintak otograp bule?

wannh ardan berkata...

haha. takpayah otograp. peluk cium pun buleh. haha
pekin ibrahim kot namanya.

fadh_q © berkata...

lol.
tau la.
die rampas awek aku dulu. ;p